Vrouw op de grens van Twee werelden 

“De spirituele reis door de overgang”

Lynn Andrews

In tegenstelling tot veel belangrijke gebeurtenissen, gaat één van de significantste veranderingen in het volwassen leven van een vrouw voorbij zonder enig ritueel of erkenning, een vaak onbesproken en mysterieuze reis. In Vrouw op de Grens van Twee Werelden beschrijft Lynn haar eigen reis door de overgang en de ervaringen van vrouwen die naar haar toe zijn gekomen voor begeleiding.
Lynn laat zien, dat deze verandering van het leven niet moet worden gezien als een bron van schaamte en geheimzinnigheid, maar als een wedergeboorte. Het is de poort naar de meest heilige periode van een vrouw haar bestaan op aarde waarin ze zich kan wijden aan het vinden en delen van de diepere betekenissen van het leven. Het is niet begin van de onvermijdelijke aftakeling, maar juist het begin van de periode van een Vrouw van Wijs Bloed.

“Je staat nu voor de volgende helft van je leven. Je bent wijs bloed, drager van kracht. Je danst nu het vuur, zuster. Je viert wat je bent geworden.” 

Vrouw op de Grens van Twee Werelden 

In dit inspirerende en bemoedigende boek herintroduceert de schrijfster de diepe innerlijke schoonheid die met de jaren komt, schoonheid die zich toont door de deugd van haar aangeboren kracht. Met haar unieke inzichten laat ze vrouwen het belang van een ritueel zien om deze buitengewone passage te markeren en te eren.

Koop een hardcover voor 22,50

Koop een softcover voor 14,95


 Vrouw op de grens van twee werelden (Het werkboek)

Lynn Andrews

Dit werkboek gaat over het leren om een vrouw van kracht zijn. Het helpt je om te vieren wie je bent geworden, door het geven van ceremonies, meditaties en oefeningen. De ceremonies helpen je om de overgang te transformeren tot een tijd van ontdekking, plezier, kracht en diepgaande transformatie van je zelf.
Geen vrouw staat in een plek van kracht zonder reden. Ze kan haar bewustzijn ontwikkelen door alles nauwkeurig te onderzoeken. Je kunt 1000 dingen zien in daden. Je kunt alles te weten komen over een jaagster door de manier waarop ze een vuur maakt, net zoals je iets te weten kan komen over een vogel door de manier waarop het zijn nest maakt. Leer jezelf te observeren en vier wie je bent geworden. Heel je oude patronen en krijg een nieuwe kijk op je leven.
Creëer samen met Lynn je eigen innerlijke tuin, maak je heilige onderkomen, en schep een ruimte voor de wedergeboorte van je zelf in je volle kracht en glorie.
Ga samen met de Zusterschap der Schilden door de poort van de overgang en transformeer in een vrouw van kracht en wijs bloed.

Het werkboek is helaas uitverkocht!