Een zegen in vermomming

Een zegen in vermomming

Aris van Velden

Een zegen in vermomming is het verhaal van Aris, een drie maanden te vroeg geboren jongetje. Een jongetje dat tegen de verwachting in bleef leven, maar wel spastisch was. In dit verhaal wordt vertelt hoe dit nauwelijks bestuurbare lichaam een grote leraar is, en nu jaren later toch bijna alles kan. Het laat zien hoe eenzaamheid en er niet bij horen uiteindelijk de basis voor verbondenheid zijn.

In dit verhaal wordt aan de hand van Aris zijn ervaringen duidelijk hoe alles in ons leven uiteindelijk met elkaar is verbonden en dat kan worden, als wij zelf bereid zijn de verbindende schakel te zijn. Is dat wat wij als negatief zien dat wel echt? Of is het een uitnodiging om de daarin verscholen zegen te vinden?

Dit boek beschrijft de zoektocht van een persoon naar zelfkennis en acceptatie, het spanningsveld tussen hoe jij jezelf ziet en hoe de wereld jou ziet. Bovenal vertelt het verhaal hoe je met vertrouwen, doorzettingsvermogen, loslaten, verbinden en een dosis gezond verstand en nuchterheid een brug kan slaan tussen deze wereld en de droomwereld en wie is het onmogelijke dan toch mogelijk.

Door los te laten wie je denkt te kunnen worden en je te verbinden met wie je bent, vind je Zelfkennis en verbondenheid met het Leven.

thumbnail of voorbeeld de weggeef ceremonie

Lees hier een stuk uit een zegen in vermomming


U kunt een exemplaar van dit boek bestellen bij 1boek.nl, door hier te klikken.

Luisterboek

Een zegen in vermomming is ook beschikbaar als een luisterboek van ruim 10 uur, als MP3 Download voor Euro 9,95. Bestel je download luisterboek, bij Luisterrijk! Of beluister het via de luisterbieb, leeslounge of storytel.