Het Lied van Heyoehkah

Het Lied van Heyoehkah

Hyemeyohsts Storm

Het Lied van Heyoehkah is het tweede boek van de schrijver Hyemeyohsts Storm, de auteur van het boek “Zeven Pijlen”. In het Lied van Heyoehkah maken we kennis met Estcheemah, de latere lerares van Storm, en haar familie. In dit boek maken we op de traditionele manier van het vertellen van verhalen verder kennis met de diepgaande kennis van de Indiaanse Cultuur. In dit verhaal wordt er door de auteur een wereld tot leven gebracht die ons terugvoert naar de late 19e eeuw in Amerika en ons als lezer een spiegel voorhoudt van hoe we als mens omgaan met het Leven.

Het Lied van Heyoehkah stimuleert en doet een beroep op ons als lezer om onze verbeelding te gebruiken en open te staan voor het magische en onverwachte. Net als de Heyoehkah, ‘De Heilige Clown’, de toeschouwers constant op het verkeerde been zet gebeurt dat ook in dit boek.
De verwarring die je hierdoor als lezer kan ervaren opent de deur voor wijsheid en kennis om je geest en bewustzijn binnen te treden.
In dit boek is niets wat het lijkt en is alles precies wat het is. 

thumbnail of leesvoorbeeld Het Lied van Heyoehkah

Lees hier een stukje uit het boek.

In 2017 is er een nieuwe hardcover editie verschenen met 12 prachtige full colour platen! Naast deze nieuwe 2de druk hebben we ook nog een paar oudere eerste drukken beschikbaar.

Kies hieronder je uitvoering.

Luisterboek

Het Lied van Heyoehkah is ook beschikbaar als een luisterboek van ruim 15 uur, als MP3 Download voor Euro 12,95. Bestel je download luisterboek, bij Luisterrijk! Of beluister het via de luisterbieb, leeslounge of storytel.

Beluister een stukje van de “Rode Lodge”
Beluister Coyote’s Dat