Luisterboek Zeven Pijlen “De medicijnverhalen”

27,95

Zeven Pijlen “Dansen in de Spiegel van het Leven” is het eerste boek van de schrijver Hyemeyohsts Storm. In Zeven Pijlen maak je als lezer op een heldere manier kennis met de levenswijze en filosofie van de Noord-Amerikaanse Indiaan. Je kunt met recht zeggen dat Zeven Pijlen een klassieker is en een must voor mensen die meer willen weten over de Medicijn Wielen en de levensfilosofie van de indianen. Dit is de luisterboek versie met alle medicijnverhalen en leringen.

LEVERBAAR VANAF 24 JANUARI 2018

Artikelnummer: 9789490748333 Categorie:

Beschrijving

Zeven Pijlen “Dansen in de Spiegel van het Leven” is het eerste boek van de schrijver Hyemeyohsts Storm. Het is in vele talen vertaald en heeft in het Engels meer dat zeventig drukken beleeft. In dit boek werd voor de eerste keer het begrip Medicijn Wiel geïntroduceerd in de Westerse Wereld. In Zeven Pijlen maak je als lezer op een heldere manier kennis met de levenswijze en filosofie van de Noord-Amerikaanse Indiaan, en dan vooral vanuit de traditie van de Cheyenne en Crow. In Zeven Pijlen wordt pijnlijk duidelijk hoe makkelijk we als mensen elkaar verkeerd kunnen begrijpen en angst en wantrouwen in plaats van liefde en vertrouwen ons leven gaan beheersen. Wanneer we de leringen van dit boek echt in ons opnemen en er omheen lopen, dan zullen de blaadjes van kennis zich langzaam stuk voor stuk aan ons ontvouwen. De meeslepende verhalen geven je als lezer de kans om in vele spiegels te kijken, en aan de hand van Hyemeyohsts word je meegenomen in een transformerende dans met het leven. Een dans waarin je in een diepere harmonie met jezelf en de wereld om je heen komt. Je kunt met recht zeggen dat Zeven Pijlen een klassieker is en een must voor mensen die meer willen weten over de Medicijn Wielen en de levensfilosofie van de indianen.

Luisterboek

Met het luisterboek wil Wehomah Productions de oude traditie van het vertellen van verhalen eren en de luisteraar de mogelijkheid bieden om de diepgaande kennis van de medicijnwielen op een nieuwe manier te ervaren.

De verhalen worden voorgelezen door Aris van Velden. Aris is de vertaler van de boeken van  Hyemeyohsts Storm en al ruim tien jaar leerling van hem.

Dit luisterboek bevat naast een MP3 CD met alle 16 medicijnverhalen en leringen 13 full colour afbeelding van medicijnschilden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luisterboek Zeven Pijlen “De medicijnverhalen”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.